-->

Bliv Autoriseret

Scandoorforhandler i dit eget beskyttet område

Bliv en del af Scandoor Europe

Scandoor Group står foran kraftig ekspansion, både på de eksisterende skandinaviske markeder, og ikke mindst på nye europæiske markeder.
Som franchisetager i Scandoor Group, får du den fulde opbakning gennem hele din oplæringsperiode, både hvad angår uddannelse i et gennemprøvet koncept, samt opbygning af dit eget showroom.
Din location er forudbestemt af Scandoor Group. Under din uddannelse, bygger vi samtidig din kommende forretning/butik.
Som forhandler i andre koncerner, er det normalt, at man selv skal lave en ikke ubetydelig investering, mange gange i størrelsesorden på over 1 million kroner.

Tror vi på dig som en del af vores team. så investerer vi i dig, og ikke omvendt.
Vi ved du får succes efter endt uddannelse, og for os giver det ingen mening du skal kaste penge i en forretning og dermed fastlåse de likvide midler du måtte have til rådighed.
Er du parat til at gøre jobbet, og gennemfører du vores høje uddannelsekrav med tilfredsstillende resultat, ja så står din forretning klar til brug sat op af os.
Vi bygger din webside, din personlige e-mailadresse, rådgiver og opsætter dit regnskabsprogram,rådgiver dig om og investerer i lokal markedsføring, giver dig de fornødne programmer til oprettelse af ordre fra dine kunder med indbygget kundekartotek, giver dig en sikker og præcis levering fra vores fabrik, således at vores primære målsætning opnås, nemlig at kunden altid får sit nye produkt til aftalte tid.
Du får adgang til vores internationale chatforum, således at du kan chatte på tværs af landegrænser med andre Scandoor Groups forhandlere.
Her kan du få information og inspiration om gode afprøvede ideer. Her har du mulighed for, at diskutere nye ideer samt være i kontakt med gode kollegaer på tværs af landegrænser.
Scandoor Group støtter op om vores forhandlere med  fælles markedsføring i "alle" relevante medier.
Kørekort samt bil er en nødvendighed for at kunne varetage den daglige drift. Det samme gælder normalt kendskab til, og anvendelse af PC, Internet på brugerniveau.
Skulle du have lyst til at træffe os for en videre snak, eller ønsker yderligere information, så send en besked til vores uddannelsesafdeling.

Scandoor Groups Uddannelses Center

Ingen personers arbejde i Scandoor Group er ligegyldigt.

Et hvert individ, som arbejder for eller i Scandoor Group, har en nøgleposition.

Kun på den måde sikrer vi os, at kunden i sidste ende står med en god, professionel oplevelse og ikke mindst glæden ved, at have valgt netop Scandoor Group, som deres leverandør.

Scandoor Group har eget uddannelses center.

Scandoor Groups målsætning er, at kunderne får de bedste kvalitetsprodukter, de dygtigste montører, den præcise leverance, den smilende kundeservice, den bedste rådgivende forhandler og ikke mindst den bedste pris.

Vi tror på dig,
Vi investerer i dig,
Vi uddanner dig

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt